zaterdag 28 januari 2012

5e plaats voor team "Jiander goes Arctic"

De Arctic Challenge Tour 2012 zit erop. Team Jiander goes Arctic heeft een nette 5e plaats bemachtigd in het eindklassement!

Luc Nederlof en Gerben Peet kijken terug op een mooie week met vele uitdagingen die overwonnen moesten worden, zoals de rij-omstandigheden op spek gladde wegen of het compleet overslaan van 2 nachten in één week...

Tijdens de dagetappe op woensdag hebben we als extra beproeving een rendier moeten ontwijken, dat is helaas niet gelukt. De crash heeft behoorlijke schade aan de auto veroorzaakt, maar gelukkig niet dusdanig dat we de challenge moesten afblazen.

Team #1 heeft haar Arctic Challenge deelname verbonden aan het Jianderfonds. Al vóór het richting de Noordkaap was de Arctic Challenge Tour een succes. Team Jiander goes Arctic vertrok uit Lichtenvoorde met een tussenstand van ongeveer €21.000 voor het lepraproject in Indara (India) van het Jianderfonds.

De eindstand wordt momenteel opgemaakt en wanneer e.e.a. definitief is, zullen wij u berichten! Daarnaast zijn wij ook al het gemaakte foto- en filmmateriaal aan het verzamelen en klaarmaken voor publicatie. Houdt de site dus in de gaten.

Op dit moment willen wij wel al iedereen die ons en/of ons initiatief voor het Jianderfonds gesteund heeft heel hartelijk bedanken. Jullie hebben ervoor gezorgd dat team Jiander goes Arctic een succes heeft kunnen maken van deze Challenge!

1 opmerking: