zaterdag 14 januari 2012

Volg onze rit naar de noordkaap voor het Jianderfonds

De voorbereidingen zitten erop, morgen is het zover! Op zondag 15 januari 2012 vertrekken Luc Nederlof en Gerben Peet om 14:04 uur richting de noordpoolcirkel.



Komt u ook naar de start?
De start van de Arctic Challenge Tour 2012 vindt plaats bij Roemaat Transport in Lichtenvoorde (Albert Schweitzerstraat 19). Vanaf 12 uur 's middags is de vertrekhal toegankelijk voor het publiek. Maak kennis met de deelnemers en neem een kijkje in de auto's!

Om 14:00 uur wordt het startsein gegeven en vertrekt het eerste team. Iedere minuut daarna vertrekt een volgend team. Team Jiander goes Arctic heeft startnummer 5 en zal om 14:04 uur wegrijden. Komt dat zien!

Uiteraard kunnen we alle support gebruiken, dus graag zien wij u bij de start! Een week later (22-01-2012) hopen we als eerste weer aan te komen op De Markt in Lichtenvoorde.


Volg onze belevenissen
Wilt u onze belevenissen tijden deze spannende reis volgen? Wij houden u graag op de hoogte via Twitter, onze website en Facebook. Volg ons via:

Gerben en Luc zullen proberen tijdens de tocht zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de hele belevenis, houdt hen dus goed in de gaten! Heb je een vraag of bericht voor Luc en Gerben, stuur deze dan via Twitter, Facebook of de website.



Steun het goede doel
U kunt nog steeds helpen het lepraziekenhuis in Indara op te knappen! Dat kan door supporter te worden van het team Jiander goes Arctic.
Op de volgende webpagina vindt alle informatie over hoe u kunt doneren: http://jiandergoesarctic.blogspot.com/p/supporters.html. Uw naam wordt dan desgewenst vermeld op www.jiandergoesarctic.com.
Uw volledige donatie komt ten goede van het Jianderfonds.

3 opmerkingen:

  1. Hey lieve schatten!

    Jullie avontuur is begonnen !! Jullie hebben er al weer bijna 2 uur op zitten. Ik kan jullie mooi volgen (nu op de A1 zie ik). Ik ben net terug uit Lichtenvoorde. Wat een leuke happening. Leuk om jullie weg te zien rijden!
    Nou mannen.........geniet ervan............en heel veel succes !!

    Dikke kus !
    Myrna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Gerben en Luc,
    Vanuit Varsseveld wensen wij jullie heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel succes!! en voor nu karren maar !!
    en wakker blijven !!
    dikke knuffel van ONS Ferdy en Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi!!!!

    Hoe gaat het met jullie?
    Knap joh derde in het klassement. We volgen jullie iedere dag. We hebben zelfs een twitteraccount aangemaakt om jullie tweets te lezen.
    Nou heel veel plezier nog, doe t kalmpjes an en we zien jullie zondag.

    Arnold en Nicole

    BeantwoordenVerwijderen